Η ipexpert συνεργάζεται με την κατασκευαστική εταιρία Dimand Real Estate Development

Η ipexpert, ένας από τους κορυφαίους παρόχους τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, εκσυγχρόνισε τις  εγκαταστάσεις της κατασκευαστικής εταιρίας DIMAND.

Η Dimand εμπιστεύθηκε την ipexpert να εκσυγχρονίσει τις υπολογιστικές και δικτυακές υποδομές στα κεντρικά της γραφεία. Το έργο συμπεριλάμβανε την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού της κατασκευάστριας εταιρίας Dell για την αναβάθμιση του datacenter και της κατασκευάστριας εταιρίας Cisco για την αναβάθμιση της δικτυακής υποδομής.

Η αναβάθμιση του datacenter υλοποιήθηκε με λύσεις virtualization και replication με Microsoft προϊόντα. Η ipexpert φρόντισε για την ασφάλεια του δικτύου χρησιμοποιώντας προϊόντα της εταιρίας Fortinet. Τέλος, η υλοποίηση ενσύρματου δικτύου έγινε με προϊόντα Cisco και σε συνδυασμό με το Cisco DNA η ipexpert προσέφερε την βέλτιστη λύση.

Ο CEO της ipexpert Τρύφωνας Άμερ αναφέρει σχετικά: «Η DIMAND είναι μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία. Για μας στην ipexpert κάθε είδους έργο, μικρό ή μεγάλο, αποτελεί μία νέα πρόκληση για μας και έχει τη λεπτομερή και ιδιαίτερη προσοχή μας.»

1051

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *