Η ipexpert συνεργάζεται με τον ξενοδοχειακό όμιλο «SantaMarina»

Η ipexpert, ένας από τους κορυφαίους παρόχους τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, εκσυγχρόνισε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού ομίλου Santa Marina.

Ο όμιλος εμπιστεύθηκε την ipexpert να εκσυγχρονίσει τις υπολογιστικές και δικτυακές υποδομές του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Santa Marina σε Μύκονο και Αράχοβα, καθώς επίσης και των κεντρικών γραφείων του ομίλου. Το έργο συμπεριλάμβανε την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού της κατασκευάστριας εταιρίας Dell για την αναβάθμιση του datacenter του ομίλου, και της κατασκευάστριας εταιρίας HPE-Aruba για την αναβάθμιση της δικτυακής υποδομής.

Η αναβάθμιση του datacenter υλοποιήθηκε με λύσεις virtualization και replication μεταξύ των σημείων με Microsoft προϊόντα, την διασύνδεση των σημείων και την ασφάλεια του δικτύου χρησιμοποιώντας προϊόντα της εταιρίας Fortinet. H υλοποίηση του ασύρματου και ενσύρματου δικτύου με τα προϊόντα HPE -Aruba σε συνδυασμό με το Aruba Central προσέφερε την βέλτιστη λύση τόσο στον όμιλο, όσο και στο guest experience των πελάτων που επισκέφτηκαν τα Santa Marina ξενοδοχεία την φετινή σεζόν.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος SantaMarina είναι ευρέως γνωστός για την αξιοπιστία και την συνεισφορά του στη διαμόρφωση μιας μοναδικής εμπειρίας.

Οι επισκέπτες που επιλέγουν να εμπιστευτούν τον όμιλο Santa Marina για τη διαμονή τους, έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Οι νέες σύγχρονες υποδομές αναμένεται να αναβαθμίσουν και τις εσωτερικές διαδικασίες λειτουργίας των ξενοδοχείων και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

936

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *