Η ipexpert πραγματοποιεί ριζικές αλλαγές στις υποδομές του ξενοδοχειακού Ομίλου «Katikies»

Η ipexpert, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον ξενοδοχειακό όμιλο “Katikies” με σκοπό την αναβάθμιση των συστημάτων και του εξοπλισμού για επισκέπτες και προσωπικό.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “Katikies” εμπιστεύτηκε την ipexpert και μαζί προχώρησαν σε ριζικές αλλαγές στο σύνολο των υποδομών των ξενοδοχείων. Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα IT και infrastructure, για την αναβάθμιση των πολυτελών ξενοδοχείων χρειάστηκαν πάνω από 250 access point από την εταιρεία Ruckus με στόχο την αναβάθμιση του WiFi αλλά και Cisco switches για την καλύτερη διασύνδεση. Ακόμα έγινε εγκατάσταση MCOMS IPTV με Google Chromecast σε κάθε τηλεόραση για casting από φορητές συσκευές αλλά και για την υλοποίηση marketing ενεργειών μέσω των τηλεοράσεων. Επίσης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ipexpert προχώρησαν σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση Dell servers τόσο στα ξενοδοχεία, όσο και στα κεντρικά γραφεία και ολοκλήρωσαν τη μεταφορά μέρους της υποδομής στο Microsoft Azure.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Κatikies, αποτελεί παγκοσμίως, εδώ και 36 συνεχή έτη, έναν από τους πιο αξιόπιστους τουριστικούς προορισμούς υψηλών προδιαγραφών, κατέχοντας ηγετική θέση στα ομορφότερα τουριστικά σημεία της χώρας μας, στα νησιά Σαντορίνη και Μύκονο.

Έτσι, οι επισκέπτες και το προσωπικό σε Σαντορίνη και Μύκονο απολαμβάνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε πολλαπλά επίπεδα κάνοντας τη διαμονή και την εργασία πιο εύκολες και ευχάριστες. Οι νέες υποδομές αναμένεται να αναβαθμίσουν τις εσωτερικές διαδικασίες λειτουργίας των ξενοδοχείων και να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν τεχνολογικές ανέσεις σε κάθε τους προορισμό.

681

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *