Η ipexpert διακρίθηκε ως Gold Partner της Dell Technologies

Η ipexpert, ένας από τους κορυφαίους παρόχους τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, ανακοινώνει την πιστοποίηση της ως Gold Partner της Dell Technologies, ανεβαίνοντας μια ακόμα βαθμίδα στο πρόγραμμα συνεργατών της Dell.

H Dell Technologies είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων στον κόσμο και η πιστοποίηση που έλαβε η ipexpert επιβεβαιώνει την επιτυχία της στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και λύσεων στους πελάτες της, στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση των αναγκών τους- γεγονός που αποτελεί και βασικό στόχο της εταιρίας.

Η νέα πιστοποίηση της ipexpert καθώς και η εξαιρετική συνεργασία της με την Dell Technologies αποδεικνύει την εξειδίκευση της εταιρίας σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της Dell PCs, Servers, Storage, Networking καθώς και την παροχή υπηρεσιών, τόσο στις παραπάνω κατηγορίες όσο και στο data protection, client και infrastructure.

O Διευθύνων Σύμβουλος της ipexpert Τρύφων Άμερ, αναφέρει σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία για την ipexpert, καθώς αποδεικνύει την σημαντική θέση που κατέχει και διαδραματίζει η εταιρεία μας στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας. Η Dell Technologies προσφέρει ένα ευρύτατο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών, ανταγωνιστική τιμολόγηση, ένα δίκαιο επιχειρησιακό μοντέλο, επιχειρησιακές πρακτικές με επίκεντρο τον πελάτη και μια πολύ εστιασμένη και επιτυχημένη ομάδα συνεργατών. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας με την ίδια προσήλωση στην υλοποίηση απαιτητικών έργων πάντα σε συνεργασία με την Dell Technologies, αξιοποιώντας τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.»

426

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *